Зміни щодо визначення контингенту учнів, які мають право на пільгове харчування

Про організацію харчування

Затверджено зміни щодо визначення контингенту учнів, які мають право на пільгове харчування.

Відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення безоплатним харчуванням дітей, один з батьків яких загинув (пропав безвісти), помер підчас захисту незалежності та суверенітету України.

Згідно із Рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 18.12.2020 року № 507 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Запорізької міської ради від 28.10.2020 № 440 «Про затвердження переліків категорій дітей, що забезпечуються безоплатним харчуванням у комунальних закладах освіти, та встановлення показників вартості харчування дітей у комунальних закладах освіти м. Запоріжжя у 2021 році»

з 01.01.2021 до категорії дітей, що забезпечуються безоплатним харчуванням ЗЗОШ № 97 у 2021 році додається наступна категорія: діти осіб, визнаних учасниками бойових дій відповідно до пунктів 19 – 21 частини першої статті 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту, які мають відповідні документи, що підтверджують їх статус.

Згідно із Рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 18.12.2020 року № 508 «Про внесення змін до Положення про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти денної форми навчання м. Запоріжжя, затвердженого рішенням виконавчого комітету Запорізької міської ради від 17.12.2018 № 628 «Про організацію харчування учнів закладів загальної середньої освіти денної форми навчання м. Запоріжжя» (зі змінами).

з 01.01.2021 до категорії дітей, що забезпечуються безоплатним харчуванням у 2021 році додається наступна категорія: діти з числа осіб, визнаних у статті 10 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та, які мають відповідні документи, що підтверджують їх статус.

Для організації безкоштовного харчування вищезазначених категорій дітей, необхідно написати заяву одному з батьків, або особи, що їх замінюють (бланк заяви можна отримати у відповідальної за харчування, заступника директора з НВР Мартинової С.М,) та надати копії відповідних документів, що підтверджують статус дитини.