День єднання України

Календар подій

Сьогодні наша гімназія разом з усією Україною святкує нове державне свято – День єднання України. Свій учбовий день розпочали з інформаційного дистанційного журналу «Єднаємось за для миру, проти війни», приєднались до освітянського телемосту «Об’єднані Україною», учні початкової школи зібрались о 10 годині в актовій залі та подивились підняття прапору України у прямому включенні та разом з президентом Володимиром Зеленським виконали гімн України. Шкільними коридорами на перервах залунали пісні про Україну. На честь новоутвореного свята оголосили початок декоративно-прикладного конкурсу «Тризуб -це історія наша і слава» присвячений 30-ій річниці затвердження національного герба держави. Україно, єднаємось разом з тобою!

В День єднання ми з’єднуємо свою любов до України, надію на щасливе майбутнє, бажання миру нашій державі в наших малюнках.

Фотороботи учнів ми присвячуємо новонародженому святу – Дню єднання України! З днем народження чудове свято миру, злагоди та єднання! Ми завжди разом!