Тиждень іноземної мови 2019

Календар подій

     З 11 по 15 лютого 2019 року у нашій школі проводився «Тиждень професійної майстерності вчителів іноземних мов, російської мови та зарубіжної літератури». Вчителі іноземних мов Здоренко Л.О., Стасюк Н.М., Здоренко Н.В. та Войцещук Л.Є. підготували разом з учнями цікаву та захоплюючу програму. Протягом тижня відбувалась фотовиставка «Визначні місця Великобританії та США» та «Париж сьогодні». У школі була проведена заочна подорож по Парижу «Une promenade à travers Paris» ( 11-А) та по Лондону « London is the capital of UK» у 7-В класі. Під час подорожі учні з задоволенням ознайомились з сучасними творами іноземних співаків. Учні 5-11 класів брали участь у вікторині «English speaking countries». Найкращі учні отримали призи.
     Учні 4-Б класу брали участь у квест- грі « Весела англійська». Учні розгадували кросворди, ребуси, презентували свої малюнки, співали пісні. Першокласники продемонстрували знання літер, віршів та римовок з англійської мови. Особливо запам’яталось учням святування Дня всіх закоханих: конкурс валентинок, декламування віршів, перегляд мультфільмів на англійській мові.
Вчителі зарубіжної літератури та російської мови Скрипник Т. А. та Омельянська О.В. провели літературну гру «Читач року – 2019» у 7-х класах, де учні підготували малюнки до прочитаного твору та виступали у костюмах літературних героїв. Найкращі учні отримали грамоти. Під час лінгвістичного ерудиціону «В країні кросвордів» учні 6-х класів продемонстрували знання з морфеміки та лексикології.
     Вчителі російської мови провела заочну екскурсію «Залами літературної галереї» та творчу майстерню «У світі шарад, кросвордів та ребусів» з використанням ІКТ.
Бажаємо успіхів у вивченні іноземних мов та надалі перемагати, показувати гарні результати!!!

Good luck to everybody !!!