Новий рік 2019

Календар подій

     Що об’єднує всіх шкільних мешканців у переддень Новорічних свят? Ми знаємо напевно! Це – очікування святкового дива, веселощів, побажань, подарунків та яскравих вражень. І це все трапилось у нашій рідній 97 школі. Що об’єднує всіх шкільних мешканців у переддень Новорічних свят? Ми знаємо напевно! Це – очікування святкового дива, веселощів, побажань, подарунків та яскравих вражень. І це все трапилось у нашій рідній 97 школі.
       Святий Миколай та Дід Мороз  закружляли в новорічному хороводі усіх дітей – від маленьких першокласників до дорослих одинадцятикласників, їх батьків, вчителів. Від захоплюючих квестів до чарівних казкових вистав, від майстеркласів до драйвових данс паті – це розмаїття святкових заходів з’єднало всіх динамічним пульсом, різдвяним настроєм та емоційним позитивом.  Старшокласники навіть здали Діду Морозу та Снігурочці ЗНО (не дивуйтесь – екзамен із Зимової Новорічної Освіти). 
    Та не тільки актова зала школи, класні кімнати стали святковими майданчиками. Учні молодших класів побували в бібліотеці «Евріка», відвідали майстер-класи прянічної «Пряні».
       Планів на зимові канікули – безліч. Тож щиро бажаємо всім веселого Нового Року та Різдва Христова!
(План роботи на канікули!)