Тиждень педагогічної майстерності

Календар подій Початкова школа

    Із 18 по 22 березня 2019 року вчителі початкових класів демонстрували свої педагогічні здобутки та надбання, підготовку до впровадження нового Державного стандарту початкової школи у рамках ТИЖНЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ.
    Усі уроки та виховні заходи були проведені з ефективним використанням ІКТ, наочності, роздаткових матеріалів. А використання відео-презентацій, сучасних інтерактивних технологій навчання робили заняття з учнями молодших класів цікавими та мотивуючими до вивчення того чи іншого предмета. Учителі демонстрували технології, які стимулюють розвиток творчих здібностей вихованців, здатність їх до навчання, критичного мислення та застосування вивченого матеріалу у практичній діяльності. Педагогам вдалося показати власні методичні напрацювання та шляхи практичного застосування досягнень педагогічної науки.
    Крім того, відбулась низка методичних заходів із вчителями початкових класів:
– майстер-класи досвідчених педагогів для молодих вчителів початкових класів (вчителі – Доля В.М., Будаєва О.О.);
– засідання творчої групи з проблеми «Педагогічна компетентність – процес і результат творчої професійної діяльності, інтегрований показник особистісно-діяльнісної сутності вчителя початкової школи» під керівництвом вчителів – Мартинової С.М. та Бугай Л.О., за участі всіх вчителів початкових класів.