Електронні підручники

Сторінка для батьків

http://biblcalejdoscop.blogspot.com/p/blog-page_6.html

http://www.geneza.ua/shop_content.php?coID=888

Найкращі сайти з прямими посиланнями на файли для електронних підручників

Електронні версії шкільних підручників можна завантажити в багатьох місцях, але будьте уважні, так як здебільшого посилання будуть непрямими, заплутаними або навіть шкідливими. Більшість файлів доступні для завантаження в форматах DjVu и PDF, одна з самих зручних програм для перегляду підручників на пристроях з операційною системою Android- EBookDroid.

http://schoolbooks.org.ua/ Для завантаження електронної копії підручника необхідно на його сторінці клацнути правою кнопкою на “Завантажити підручник” та вибрати “Сохранить ссылку как…” або аналогічний пункт меню.

http://portfel.at.ua/ Для завантаження електронної копії підручника необхідно на його сторінці клікнути по іконці PDF або DjVu поряд з зображенням книжки і в наступному вікні також вибрати “Скачать”.

http://4book.org/uchebniki-ukraina Підручник завантажиться в вигляді архіву, його необхідно буде розпакувати (програмою WinRaR або аналогічною), так як більшість пристроїв не зможуть його прочитати.

http://shkola.yccat.com/index.html Дуже гарний сайт, але для завантаження електронних копій підручників необхідно пройти просту реєстрацію.

У випадку, якщо певного підручника декілька варіантів, завантажте всі і виберіть той, який в найкращій якості