Вручення обладнання

Без рубрики

       24 січня 2018 року до нашої школи завітали почесні гості – народний депутат України Сабашук Петро Павлович, заступник міського голови Еделєв Валерій Гаврилович, директор департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Погребняк Юлія Валеріївна з метою вручення обладнання для школи.
       Завдяки особистій увазі, піклуванню і підтримці народного депутата Сабашука П.П. в кабінети географії, фізики, хімії, інформатики придбані інтерактивні дошки та обладнання до них, нові комп’ютери в клас інформатики, меблі в актову залу.
       Також у 2017 році за рахунок міського бюджету придбаний комп’ютерний клас для початкової школи, закуплені меблі в їдальню, відремонтований ганок. Для класів придбано 2 комплекти меблів.
       Від імені учнів, вчителів та батьківської громадськості школи висловлюємо слова щирої вдячності народному депутату України Сабашуку Петру Павловичу, заступнику міського голови Еделєву Валерію Гавриловичу, директору департаменту освіти і науки Запорізької міської ради Погребняк Юлії Валеріївні за зміцнення матеріальної бази школи.

Учні, педагогічний колектив, батьки ЗОШ № 97